Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
političari se pitaju
Povratak na članak

Udaljava li se Turska od EU?

Posljednjih se dana na Bosporu rasplamsao spor o pravosuđu, nakon što su otpušteni deseci državnih odvjetnika. Ali i turski građani polako gube vjeru u europsku perspektivu svoje zemlje.

Komentari 3

TU
turko
10:17 29.01.2014.

dugo je turska bila svijetlo među islamskim zemljama,ali nije im mjesto u eu,jer tamo ima več previše islamista i ne treba dolijevazi ulje na vatru,več treba razmisliti kako i te vratiti tamo odakle su došli oni ili njihovi očevi

VL
XA
xaron
20:22 29.01.2014.

EU političari nisu bas nešto obrazovani, jer da jesu znali bi da Turska već 500 godina pokušava ući u dio Europe koji se sada zove EU. Prošli put ih je uspješno zaustavio Poljak Jan Sobijeski kod Beča , a sadaa to čini Erdogan kod Istanbula. Ipak će oni ostati na svom komadicu Europe zauvijek.

VL
AA
aabbcc
11:39 29.01.2014.

Ulaskom Turske bi se otvorilo eu-trziste na kojem bi i Hrvati mogli nesto prodati pa i svoju proizvodnju pokrenuti....Dakle nije sve crno !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.