Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Učvršćuje li Hrvatska mostom, a BiH cestom do Neuma granicu između EU i Balkana!?

Nekako istodobno s otvaranjem mosta Pelješac početkom srpnja bit će otvorena cesta koja će uvezivati BiH prema svom moru. Bh. državljani više neće morati do Neuma preko hrvatskih graničnih prijelaza

Komentari 4

DU
Deleted user
11:44 28.06.2022.

Samo privremeno jer, ulaskom BiH u EU nestaće i granica između EU i Balkana

VL
TO
tolitol
09:04 28.06.2022.

Kako stvari stoje, tzv. Zapadni Balkan još minimalno desetljeće neće ući u EU (čak i zemlje naklonjene proširenju poput Grčke već polako računaju s minimalno 2033,). Meni se čini da postoji realna opasnost da i to očekivanje bude nerealno kao što se nerealnom pokazala 2025. kao ciljna godina. Jednostavno bez ozbiljnih reformi ne ide. I tu nekakva cesta u BiH ništa neće promijeniti. Ako je članstvo u EU neizvjesno, ulazak tih zemalja u Schengen još je na duljem štapu.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:59 28.06.2022.

Ceste kroz Hercegovinu sa spojem prema Srednjoj Bosni se intenzivno grade. Ako to nešto prwtpostavkja sukladno naslivu tim bolje.

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
10:57 28.06.2022.

Odgovor na naslovno ptanje - nadam se da da.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.