Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM
Povratak na članak

Bandić ucjenjuje Plenkovića, a ne nadzire ni svoj klub

Ovo nisu prve Bandićeve prijetnje koje se nisu realizirale. Prije ljeta pokazalo se da Klub i ne kontrolira kada je prijetio opozivom ministrice obrazovanja Blaženke Divjak

Komentari 20

DE
derin
23:17 14.10.2019.

Bandić skreće pažnju sa svog suđenja. Ovi što bi povišice su nerealni i bezobrazni malo., broj đaka se smanjio u zadnjih 15 godina za 20%, a broj nastavnika povećao za 29%. Imaju 200 eura veću plaću nego Mađari. A što ćemo s školama koje imaju 10 đaka, a duplo nastavnika!?

VL
MO
MorskiVuk53
23:54 14.10.2019.

Što je Milane? Osjećaš i ti kraj karijere kao i HNS treba ušećarti koji glas učitelja gotovo je aj Bog.

VL
ST
Stojko
02:27 15.10.2019.

Uuu, Milan se je jako osilio pa se počeo ponašati kao predsjednik vlade. Plenki je u panici.

VL
NK
Najam krova
07:18 15.10.2019.

Bijela prašina prekrila grad.

VL
Avatar navijač
navijač
21:45 14.10.2019.

Ne znam šta vide u njemu kad ga tolike godine biraju za gradonačelnika? Izgleda da će ga s tog položaja maknuti jedino majka priroda i zakon brojki.

VL
DD
ddh
10:33 15.10.2019.

Mediji presucuju, da je Bandic vec jucer na vecer povukao to, sto je poslije podne rekao. A sto se ucitelja tice i njihovog laganja kako oni zele razgovarati, ali Vlada nece, to je toliki bezobrazluk kakvoga se vec dugo nije vidjelo. Pa nije Vlada napustila pregovore i otisla u strajk, pa nije Vlada postavila nekakve zahtjeve i ultimatume sa ili uzmite ili nema daljnjih razgovora. Vlada reagira jako dobro i ne dozvoljava nikakve ucjene. Vlada ne smije platiti uciteljima vrijeme strajka i mora pokrenuti pitanje odgovornosti za taj teror nad djecom od strane ucitelja, kojima djeca nisu na prvom mjestu, nego njihov novcanik za kojega bi prodali i djecu i drzavu. A sto se tice zahtjeva ucitelja, da im se vrati dostojanstvo, to je jednako drsko i bezobrazno. Netko tko od drzave trazi ono cega drzava nema, koji strajka i preko ledja djece i na stetu djece vodi rat protiv Vlade, te iskoristava djecu u politicke svrhe, taj nema niti obraza niti dostojanstva. Vlada im je nudila povecanje od 2+2%.oni su to odbili i sad im ne treba dati nista. Nek idu kod Bernardica, pa nek im SDP-ovci za kojeg rade, plati vise. I usput receno iz tog prenapuhanog sustava treba otpustiti najmanje 10.000 tih strajkasa koji sjede po zbornicama i rade ono sto je njima najmilije, a to je nista.

VL
ZA
zubalo_ankica
10:45 15.10.2019.

Neka Bandić prvo vrati dostojne plaće u vrtiće pa neka nekog proziva za prosvjetare!

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
10:52 15.10.2019.

Bandić već dugo nije posve razumna osoba , ovakve nesuvisle izjave koje mijenja svaki dan , upućuju samo da mu je potreban liječnik a ne mjesto gradonačelnika a kamo li nečega drugog .

VL
Avatar Syssko
Syssko
18:30 15.10.2019.

PLEN-KI-MOON sve više podsjeća na maršala za kojima mnogi i da danas plaću, partija je ponosna jer za svaki lopovluk, sukob intereza,uhljebljivanje ti istih lopina podrška HDZ-u raste! Dakle, NAROD podržava sve ovo što se događa zadnjih 28 godina, ponosno, sno, pogotovo na koaliciju sa SDSS-om! Oni pak koji šute također su suučesnici u zloćinu! Naravno da Plenki kao što kontrolira USKOK-DORH-MUP-ustavni sud i preko njih kao alatom AUTOKRATSKI vlada, tako i povjerenstvo glumi neke istrage a kada i nešto presude opet nikom ništa! Kažu da bi Škoro bio faraon, da želi te ovlasti? Pa dali mislite da i jedan ministar može klamerice naručit da se Plen-Ki-Moona ne pita? Da jedan ne digne u saboru ruku kako on kaže odmah leti ko svojevremeno MOST zbog jednog zakona i 3 ruke! Škoro želi bolikrat to i UPITNE ZAKONE dati na referendum, dakle direktna demokracija od kojeg H-DEMOKRATSKA-zajednica zazire. Škoro želi dokinut da HDZ/SDP partija svoje ustavne suce uhljebljuje kako bi ovi svaku narodnu inicijativu proglasili NEUSTAVNOM, lažni demokrati, titoisti a narod ih podržava!

VL
Avatar zločinačkaorganizacija
zločinačkaorganizacija
20:03 15.10.2019.

Bandi* ne nadzire ni samoga sebe.

VL
RP
rpzagreb
21:17 15.10.2019.

Ovaj godinama harači gradom, radi što hoće, troši milijarde i nikome ne odgovara za ništa. To je slika kako funkcionira cijela država tako da su on i plenković potpuno nebitne individue jer svu odgovornost snose gradani vrlo upitne inteligencije kojii glasaju za takve. U plemenskim zajednicama poglavice su imale manje ovlasti od ovih danas.

VL
Avatar nosac
nosac
10:16 15.10.2019.

hdz sendvičari opet zbunjeni, nedavno su hvalili bandića sad opet dobijaju upute da ga moraju pljuvati, sendvičari su sam gnoj talog obog društva...

VL
DU
Deleted user
22:22 14.10.2019.

Neka ga ucjenjuje maksimalno, bolje nije ni zaslužio. Sad ćemo vidjeti je li HDZ dovoljno glup da podrži čak i Bandićev GUP. Predmnijevam da je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.