Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Judith Reisman:

'Učiti djecu da je homoseksualnost normalna bilo bi krivo'

Judith Reisman, nadbiskupsko sjemenište u Splitu (1)
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
04.02.2013.
u 22:05

Karolina Vidović Krišto, novinarka HTV-a, izjavila je da je dobila drugu prijetnju otkako je s dr. Reisman te izrazila bojazan za sigurnost svoje djece

Mnoštvo Splićana ostalo je uskraćeno za predavanje Judith Reisman koje je američka komunikologinja u ponedjeljak uvečer održala u Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu. Dvorana je bila premala da primi njezine istomišljenike koji su je željeli čuti što ima reći o opasnostima liberalnog spolnog odgoja koji se upravo uvodi u hrvatske škole pa je velik broj ljudi ostao izvan zgrade.

Reisman je iznijela uobičajene stavove koje je izlagala proteklih dana u Hrvatskoj, upozoravajući da je temelj seksualnog odgoja učenje Amerikanca Kinsleya, za kojeg je izjavila da je pedofil, homoseksualac i seksualni psihopat.

– Saša Štulhofer, koji je radio na programu koji će učiti vaša djeca, hvali se da je radio na Kinsleyevu institutu i primijenit će saznanja na vašoj djeci – rekla je Reisman dok je publika uzvratila "Neće!".

Pitanja koja su joj nakon predavanja postavljena ticala su se LGBT zajednica i njihova prava na roditeljstvo, je li homoseksualnost prirodna pojava i kako liberalna društva funkcioniraju u nedostatku dijaloga. Odgovorila je da je smisao braka omogućiti stvaranje djece, učiti djecu da je homoseksualnost normalna bilo bi krivo i da se demokracija ukida kada nema dijaloga.

Karolina Vidović Krišto, novinarka HTV-a, izjavila je da je dobila drugu prijetnju otkako je s dr. Reisman te izrazila bojazan za sigurnost svoje djece. 

>> 'Imala sam problema u Hrvatskoj zbog arogantnih pametnjakovića' 

>> Zakošek: Zbog 'ubij pedera' i Crkva treba pitati gdje se pogriješilo

>> Stream sučeljavanja dr. Reisman i dr Štulhofera potukao sve rekorde

Komentara 190

Avatar puky
puky
22:27 04.02.2013.

" Dvorana je bila premala" ... to je glazba za moje uši ... strava ...

MA
macor
22:28 04.02.2013.

puky je napisao/la: " Dvorana je bila premala" ... to je glazba za moje uši ... strava ...-----------------------------------------------------------------------evo ja se prvi put slazem stobom. Stvarno strava

KV
kviki111
22:27 04.02.2013.

04.02.2013. u 22:23h puky je napisao/la: ... ajd sam priznaj da li si ili ne kao takav normalan ? ... strava ... ----------------------------------------------------------------- Tebi treba sve nacrtati ! Homoseksualaca po mom mišljenju u Zagrebu nema više od stotinu! A gladnihh u tom istom Zagrebu ima siguran sam pola milijuna! I ovo strašilo i crkva se ih je uhvatiloa kao pijan plota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije