Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA AUTOBUSA

Učiteljici amputirana lijeva podlaktica, no svi su stabilno

autobus, sudar (1)
Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
1/7
09.06.2010.
u 10:01

Dvadesetero djece i dvije odrasle osobe zadržane su na liječenju u Općoj bolnici Karlovac. Pet je putnika teško ozlijeđeno, a među njima je i troje djece

Dvadesetero djece i dvije odrasle osobe zadržane su na liječenju u Općoj bolnici Karlovac nakon prometne nesreće u Veljunu kraj Slunja u kojoj su na povratku s izleta s Plitvičkih jezera ozlijeđeni učenici i nastavnici OŠ Ivane Brlić-Mažuranić iz Prigorja Brdovečkog kraj Zaprešica.

>>Prevrnuo se školski autobus: 37 ozlijeđenih, svi su stabilno

Kako doznajemo od ravnatelja bolnice dr. Nedjeljka Strikića, pet je putnika teško ozlijeđeno, a među njima je i troje djece. Učiteljici koja je nakon nesreće u bolnicu stigla u kritičnom stanju, sinoć je amputirana lijeva podlaktica.

– Svi su izvan životne opanosti. Zbrinuli smo ukupno četrdeset ozlijeđenih od kojih je odmah nakon liječničke obrade kući pušteno njih 18 - kazao je ravnatelj karlovačke bolnice.

Karlovačka policija navodi da 38-godišnji vozač iz Sesveta nije bio pod utjecajem alkohola, a lakše je ozlijeđen. Bit će izvršeno vještačenje autobusa nakon čega će se znati i uzrok nesreće.

– Roditelji koji su odmah nakon nesreće stigli u bolnicu prepričavali su da je vozač izbjegavao kamion i da nije imao drugog izbora.

– Moje je dijete bilo krvavo. U šoku sam. Ne mogu vjerovati da se u pet dana mogu dogoditi dvije takve autobusne nesreće. Bilo im je tako lijepo na izletu, samo su o tome pričali, a onda su se prevrnuli. Učiteljica nam je javila što se dogodilo i rekla nam da je naša Tea ozlijedila glavu. Samo da bude dobro - kroza suze nam je ispričao Darko Mandić.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mica1111
10:20 09.06.2010.

...jadnica...ajd nek samo sve drugo bude u redu...

ZI
zijabur30
22:31 09.06.2010.

SPERANZA je agencija koja je organizirala ovo putovanje učenika, opet ovo leglo korupcije i podmićivanja organizira putovanja, koga su sada podmitili, kao i uvijek imaju loše prijevoznike i lošu organizaciju,....kad će više inspekcija zatvoriti ovu agenciju

MF
mfskolarac
18:46 09.06.2010.

a da li su bili osiguani? možda je to namješteno da se od osiguranja pokupe novci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije