Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvala policiju

Učiteljica ostala u šoku kada je vidjela što je donio 5-godišnjak

predškola
Foto: Getty Images
17.05.2019.
u 11:07

Petogodišnjak je u školu donio torbu s dvadesetak bočica droge crack, a osoba koja mu je dala drogu, rekla mu je da torbu sakrije

Policija iz američkog grada Philadelphije pokrenula je istragu nakon što je jedan 5-godišnji dječak donio 20-ak bočica cracka u predškolu Rimokatoličke crkve.

Policija je otkrila kako je dječak rekao učiteljici u Dječjem centru St. Cyprian da mu je osoba koja mu je dala torbu s drogom rekla da je dobro sakrije, piše The Huffington Post.

Pomoćnica učiteljice uzela je drogu, obavijestila administraciju i potom pozvala policiju.

U kontakt s drogom nije došao nitko od djece niti je itko ozlijeđen, a policija još nikoga nije uhitila. Istraga je u tijeku.

VIDEO Narkoman htio ukrasti auto s djecom: Dječak (8) herojskim potezom spasio sebe i sestru (10)

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:26 17.05.2019.

Jesenti milu bigulicu, zar ta učiteljica ostade samo u šoku? A što bi s nevjericom? Zar nije pravilo da, radi postizanja veće dramatičnosti, naslov treba glasiti: Učiteljica ostala šoku i nevjerici kad je ... (itd.)? To je tek prava novinarska stilistika, ali komu to reći?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije