Naslovnica Vijesti Hrvatska

Učenje stranih jezika preko interneta

Do znanja engleskog i njemačkog klikom na jezici.vecernji.hr
07. prosinca 2012. u 16:03 8651 prikaza
jezici
Foto: VL

Zaposleni, biznismeni, seniori, besposleni, studenti i đaci, engleski i njemački jezik možete (na)učiti na jezici.vecernji.hr. Gradivo su pripremili stručnjaci za engleski i njemački jezik. Internetom usvojeno znanje omogućit će vam lakše i pouzdanije sporazumijevanje sa strancima na radnome mjestu, u školi te na poslovnim i osobnim putovanjima. Jezici su prikladni i za one koji žele naučiti strani jezik za zabavu ili za kvalitetno korištenje slobodnog vremena.

Ekspres i Klasik
Bilo da želite strani jezik naučiti od početka ili svoje znanje samo obnoviti, za vas je prikladan EKSPRES paket. Posebnost je tog paketa što u vrlo kratkom vremenu naučite ono za što biste u školi ili na fakultetu trebali nekoliko godina. Nakon tog paketa znat ćete aktivno upotrebljavati jezik. Učenje se odvija po koracima, a prikladno je i za one koji misle da za učenje stranog jezika nisu previše nadareni.
Svima koji žele svoje znanje stranog jezika provjeriti ili utvrditi preporučujemo KLASIK paket, gdje se nalazi vježbaonica sa 15.000 vježbi različitih stupnjeva s rješenjima te potpuna gramatika s objašnjenjem.

Jednostavno i jeftino
Jezici su jednostavno dostupni i jeftiniji od klasičnih tečajeva. Dok ćete jedan školski sat instrukcija stranog jezika platiti više od 70 kuna, a jedan stupanj 64-satnog tečaja od 1800 kuna, za sva četiri stupnja jednog jezika na Jezicima izdvojit ćete samo 200 kuna za cijelu godinu, a za oba jezika samo 250 kuna za cijelu godinu upotrebe. Jezicima pristupate 24 sata na dan, 365 dana u godini. Za taj iznos može učiti cijela obitelj. Kod učenja se nije potrebno prilagođavati ostalim učenicima u grupi, a tempo učenja prilagođavate sebi. Izbjeći ćete i prometni zastoj i probleme s parkiranjem jer vas do Jezika dijeli samo klik.

Praktični poklon
Jezici mogu odlično služiti i kao praktičan, jedinstven i originalan, a ujedno cjenovno dostupan poklon za rođendan, za Božić ili Novu godinu. Osobu koja želi engleski ili njemački naučiti zbog posla, putovanja ili nečeg sličnog sigurno ćete jako razveseliti jer će moći strani jezik učiti od kuće i tako uštedjeti novac i dragocjeno vrijeme.

Engleski jezik
Engleski jezik daleko je najvažniji međunarodni jezik na području djelatnosti i društva. Izvještaji govore kako ga već danas govori čak trećina cijele svjetske populacije, a njegov položaj još će se utvrditi (Graddol, 2010).

Zašto strani jezik?
Istraživanja u Hrvatskoj pokazuju kako je upravo poznavanje stranih jezika presudno u pronalaženju posla. Znanje jezika važnije je i od radnog iskustva, i to zbog sve češće suradnje s inozemnim partnerima i rada u stranim tvrtkama. Najzastupljeniji jezik na našem tlu je engleski, a slijedi ga njemački.

Osim što će vam poznavanje stranih jezika pomoći u pronalaženju posla, strani jezik učimo i zbog putovanja u strane države, zbog održavanja obiteljskih i prijateljskih veza, pa i zbog kvalitetnijeg proživljavanja slobodnog vremena – poznavanje stranih jezika je bogatstvo! S Večernjim Jezicima to si konačno svatko može priuštiti, a uz to i vrijeme i tempo učenja prilagoditi sebi i svojim mogućnostima. 

JEZICI.VECERNJI.HR Samo u promotivnom r

JEZICI.VECERNJI.HR

Samo u promotivnom razdoblju
Za sva četiri stupnja engleskog ili njemačkog platit ćete jednokratni iznos od 200 kuna za cijelu godinu, a za oba jezika samo 250 kuna za cijelu godinu. Cijene vrijede u promotivnom razdoblju, koje traje do 15. siječnja. Kupnja je moguća kreditnim karticama s mogućnošću internetske kupnje i općom uplatnicom.

Elipso