Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Učenik sedmog razreda profesorici i kolegama prijetio da će ih ubiti

27. veljače 2009. u 21:15 11 prikaza

Ubit ću vas, zaprijetio je profesorici učenik sedmog razreda OŠ Braće Seljan u Karlovcu na satu geografije. Kad ga je profesorica pokušala smiriti, istu je prijetnju uputio i ostalima u razredu. To je posljednji u nizu incidenata ovog osnovca, a roditelji drugih učenika su ogorčeni jer se ništa ne poduzima. O svemu su, tvrde u školi, obavijestili i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa.

– Vrhunac drame bio je kad je ravnatelj škole Miroslav Šipek održao monolog u razredu i govorio učenicima da nasilniku to ne uzmu za zlo, jer je bio pod stresom zbog jedinice. Nakon sedam godina, više nismo tolerantni. Čak je tijekom tjelesnog odgoja ušao u svlačionicu među djevojčice i mahao spolovilom – ljutiti su roditelji, koji traže da se hitno nađe rješenje. Prozvani ravnatelj nije želio komentirati slučaj, jer je bio u Zagrebu. Pedagoginja Đurđica Beg kazala je da čine sve u skladu s Protokolom u slučaju nasilja.

Mojmira Pastorčić
NITKO SE NIJE NADAO
Mojmiri je u sinoćnjoj emisiji u kadar ušetao nezvani gost, snimka je hit na internetu
Hidradenitis suppurativa/acne inversa
INTERVJU
Prof. dr. Brajac: Postoji velik broj bolesnika koji se, bez ispravne dijagnoze Hidradenitis suppurative, još uvijek ne liječe ili se liječe neadekvatnom terapijom