Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u sinju

Učenik pronašao 50.000 eura pa plijen podijelio s prijateljima

euri
Davor Puklavec
21.04.2011.
u 11:18

Policija se digla na noge i ispituje odakle 14-godišnjem dječaku toliko novca

Sinjska policija ima pune ruke s posla s maloljetnicima koje je 14-godišnji  A. P barem nakratko razveselio podijelivši im ukupno 12 tisuća eura. Problem je što novac nije njegov, a policija trenutačno pokušava ustanoviti odakle osmašu 50 tisuća eura koje je kapom i šakom dijelio učenicima OŠ “Ivan Lovrić".

Prema neslužbenim informacijama, piše Slobodna Dalmacija, dječak je novac najprije donio kući. No, kad je majka odlučila sve prijaviti policiji, sakrio je eure i primirio se. Novac je bio u žbunju nedaleko od škole pa je sutradan pozvao prijatelje da im pokaže plijen. Kad je policija doznala što se događa, dječarac je već bio podijelio 12 tisuća eura, i to u novčanicama od 500 eura.

Policijski su inspektori ispitali djecu i one koji su svjedočili darivanju. Odakle 14-godišnjaku novac, još nisu ustanovili.

Komentara 26

BO
bobo
15:30 21.04.2011.

možda je Kerum izgubio - ispalo mu iz Maybacha

RU
rus4
13:50 21.04.2011.

husein: A možda je od HDZ ovaca,jer oni ne znaju ni koliko su ukrali....šef im se kecario kao da je nadrogan...poludio od love....sad će da poludi u Austriji

OB
-obrisani-
12:34 21.04.2011.

Isti TATA....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije