Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovar

Učenik aktivirao petardu u učionici, popucala stakla na prozorima

Zagreb: Zbog neopreznog rukovanja pirotehnikom naj?eš?e stradavaju djeca
Borna Filic/PIXSELL
17.01.2024.
u 20:56

I dalje vršimo kriminalističko istraživanje, a o svim detaljima ćemo izvijestiti javnost – rekao je Živković.

Danas je u poslijepodnevnoj smjeni jedne vukovarske srednje škole jedan od učenika unutar učionice, i za vrijeme sata, aktivirao najvjerojatnije petardu. Kako doznajemo od eksplozije petarde puknula su stakla na prozorima učionice. O svemu je odmah izviještena i policija koja je izašla na očevid što nam je potvrdio i glasnogovornik PU vukovarsko – srijemske Dragoslav Živković.

- Policija je zaprimila dojavu o puknutim staklima u učionici. Za sada možemo reći kako je najvjerojatnije aktivirana petarda koja je uzrokovala štetu u učionici. Nitko pri tome nije ozlijeđen. I dalje vršimo kriminalističko istraživanje, a o svim detaljima ćemo izvijestiti javnost – rekao je Živković.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 4

VO
volimnju
21:08 17.01.2024.

k.r.e.t.e.n.

Avatar Retro
Retro
21:01 17.01.2024.

Roditelje treba tući, ako se već djeca ne smiju.

SL
slavenZadravec
21:03 17.01.2024.

Nadam se da tamošnje vlasti neće pronaći neki razlog zbog kojeg roditelji ne trebaju platiti počinjenu štetu / stakla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije