Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR U NJEMAČKOJ

Učenik (18) ubio kolegicu iz razreda i pobjegao. Ispostavilo se da je riječ o sinu policajca

Njemačka policija
Stephan Schulz/DPA/PIXSELL
27.01.2024.
u 19:39

Do incidenta je došlo u četvrtak kada je 18-godišnjak aktivirao protupožarni alarm oko 10:20 sati. Učenica je zadobila teške ubodne rane, a nedugo nakon toga je pronađena.

Učenik (18) u četvrtak ujutro ubio je svoju kolegicu iz razreda u jednoj gimnaziji u Donjoj Saskoj. Nakon toga pobjegao je automobilom te ga je policija uhitila u 380 kilometara udaljenom Seesenu,

U petak ujutro doznalo se da je osumnjičenik koji se nalazi u pritvoru njemački državljanin. U subotu se kako piše njemački portal Bild doznalo da je ubojica sin policajca. 

Do incidenta je došlo u četvrtak kada je 18-godišnjak aktivirao protupožarni alarm oko 10:20 sati. Učenica je zadobila teške ubodne rane, a nedugo nakon toga je pronađena. Nešto kasnije podlegla je teškim tjelesnim ozljedama i preminula. Prema pisanju njemačkih medija, ubijena učenica navodno je bivša djevojka 18-godišnjeg ubojice.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Pokolj u SAD-u, policija tražila ubojicu koji je kasnije pronađen mrtav

Komentara 6

Avatar Idler
Idler
23:42 27.01.2024.

A kaj Njemci nisu potpisnici Istambulske ?

AM
Ambar
22:07 27.01.2024.

Evo opet. Muško (ne muškarac)ubio ženu.

BO
BoljiSvijet
06:50 28.01.2024.

Kako je ovaj psiho opet po tko zna koji put pokvario vikend desničarima..svi elementi su bili tu..način ubojstva sa nožem,nevina vjerojatno plava mlađa djevojka,bježanje sa mhesta događaja kao klasika i onda SIN OD POLICAJCA...e dođe ovom desničari kao šaka u oko...ma neće napisati ni komentar da barem izraziti sućut obitelji jadne djevojke..ma sama si je kriva ..ali da je ubojica migrant tu jadnu djevojku bi 1000-će komentara proglasili sveticom..ovako sama si je kriva što ju nije ubio migrant.. cure moraju naučiti da ako žele biti žalovane nakon brutalne smrti, da moraju poginuti od migrantske ruke-inače neće nitko ni slova žaljenja za njom napisati...žalosno ali istinito..sućut obitelji nastradale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije