Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo, Karlovčani

Učenicima i nastavnicima MIOŠ-a tri brončane i srebrna medalja

'19.04.2011.,Karlovac- Ucenici MIOS-a koji su postigli rezultate na natjecanju gradevinskih struka. Dominik Grguric/PIXSELL'
'dominik grguric'
19.04.2011.
u 15:04

Najveći uspjeh postigli su monteri suhe gradnje Ivan Mance i Matija Tkalac. Pod mentorstvom Marije Pogačić bili su drugi

Izvrstan uspjeh ostvarili su učenici i nastavnici Mješovite industrijsko-obrtničke škole na državnom i međunarodnom natjecanju. Iz Čakovca i Slovenije vratili su se s tri brončane i srebrnom medaljom.

Najveći uspjeh postigli su monteri suhe gradnje. Ivan Mance i Matija Tkalac pod mentorstvom Marije Pogačić bili su drugi. Za prvacima su zaostali samo bod. Za treće mjesto pobrinuli su se keramičari Petar Krivačić i Ivan Gustetić. Mentor im je bio Željko Kokotović.

Isti je uspjeh postigao i Krunoslav Išlić na državnom natjecanju građevinskih struka. Za još jednu broncu pobrinuli su se Marko Tropčić i Jurica Juraković na međunarodnom natjecanju Gradbeniada. Mentori su im Nenad Pleteš, Darija Tarnik i Nataša Pavlović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije