Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čakovec

Učenicima besplatne bilježnice, dočekat će i dvije maske za lice

Starting school in Rhineland-Palatinate
Foto: Andreas Arnold/DPA/PIXSELL
31.08.2020.
u 15:09

Uz predočenje računa, svaka čakovečka škola će roditeljima vratiti plaćeni iznos za radne bilježnice, likovne mape i pribor za tehničku kulturu

Grad Čakovec će učenicima osnovnih škola platiti radne bilježnice, likovne mape i pribor za tehničku kulturu.

O obzirom na to da je velika većina roditelja već ranije naručila radne bilježnice i ostale materijale, dogovoreno je da će, uz predočenje računa, svaka škola roditeljima vratiti plaćeni iznos. Roditelji koji još nisu kupili materijale, mogu to učiniti, a škola će im naknadno vratiti novac. Ova odluka odnosi se na sve učenike koji imaju prebivalište na području Grada Čakovca. 

Osnovnoškolce će na klupama dočekati po dvije maske za lice. Maske su pamučne, dvoslojne i perive, a naručene su u dvije veličine. Kao i prijašnjih godina, svaki čakovečki osnovnoškolac dobit će i komplet bilježnica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije