Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM ŠKOLA

Učenici u zdravstvenim školama srušili gimnazijalce, imaju najbolje ocjene

21.09.2021.
u 08:15

Učenici koji se školuju u petogodišnjem zdravstvenom strukovnom području po prosjeku su srušili gimnazijalce, a povratak učenika u školske klupe smanjio je prosječnu ocjenu.

Komentara 11

DO
doktorica
09:32 21.09.2021.

gimnazija nije laka,ne može se uspoređivati sa zdravstvenim školama čiji program je puno uži

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:08 21.09.2021.

Ispite provoditi isključivo pismenim putem kako bi u svakom trenutku mogli biti podvrgnuti reviziji. . Ocjenjivanje trebaju provoditi profesori koji ne predavaju učenicima. Profesore čiji učenici dvije godine za redom ne dostignu prosječnu ocjenu 3,5 poslati da se bave nečim drugim.

RE
Regica
08:30 21.09.2021.

Ocjene vise nisu nikakvo mjerilo uspjeha..profesori daju djeci nezasluzene ocjene da sebi dignu rejting, jer sto bolje ocjene ti si bolji profesor. Pa ih daju za janjetinu,kovertu,sex,rođački.....cijeli sustav školstva treba mjenjat iz temelja. Iz godine u godinu stanje je sve gore I gore u svim segmentima drustva ali jedino ucenici su sve bolji I bolji? Aha..pogledajte tko su nasoj djeci profesori samo na filozofskom I sve vam je jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?