Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŽNA PORUKA
Povratak na članak

Učenici u Istri od ponedjeljka u školi, načelnik stožera uputio apel roditeljima i učiteljima

Apelirao je na roditelje da djecu sa simptomima ne šalju u školu nego da se jave svojim liječnicima

Komentari 3

PV
prcko.vita
15:23 18.04.2021.

Djeca bi trebala ostati kući na online nastavi, svi ovi apeli ne vrijede ništa. Moje dijete leži u krevetu, ima simptome, ja ga sutra namjerno vozim u školu, kad smo se mi zarazili treba to podijeliti sa ostalima. Samo slušamo naš pametni stožer, balansiranjem tonemo svaki dan u svakom pogledu.

VL
RO
roland
14:59 18.04.2021.

Istarski agroturizmi postat će mjesta širenja zaraze. Nonica i još jedna žena bi trebale oprati posuđe nakon 40 gostiju? I onda na tim istim tanjurima poslužiti drugih 40 gostiju? Meni se čini da Kozlevac nikada nije bio u istarskim agroturizmima i ne zna da je sve na jednoj noni i još jednoj ženi.

VL
RO
roland
14:55 18.04.2021.

Nema problema! Došli su građani Primorsko goranske županije, agroturizmi po Istri su puni, bit će korone i u Istri! Misli li Kozlevac da jedna žena u kuhinji, u nekom agroturizmu u središnjoj Istri, bez stroja za pranje posuđa, može oprati posuđe po strogim zdravstveno-higijensko-epidemiološkim standardima? Naravno da ne može!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.