Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primili državnu nagradu
Povratak na članak

Učenici s olimpijada: Oni su najbolji u fizici, matematici, informatici

Uspješne učenike koji su upornošću, trudom i radom postigli zavidne rezultate na međunarodnim olimpijadama znanja Ministarstvo znanosti i obrazovanja ove je godine prvi put nagradilo tabletima.

Komentari 6

Avatar MK
MK
13:58 17.12.2013.

Lako se Ministar Jovanovic izigrava darezljiv pa kupuje tablete... ...dobro bi bilo da uciteljima koji su ove marljive ucenike na svom uspjesnom putu pratili, barem place i troskove za putovanje isplati. ...cestitam uspjesnim ucenicima i siguran sam da su te su te nagrade zavrijedili - ali ipak mislim da su prije tih nagrada obaveze Ministra prema uciteljima trebale biti ispunjene. ...ovako to sve skupa dobiva gadljivu konotaciju, kada ministarstvo proizvodu ucitelja kupuje nagrade - ministarstvo sebe kao nekog bitnog faktora ovdje promovira - a ucitelje koji su glavni krivci za taj uspje, njima nit ne isplacuje sto bi morali.

VL
Avatar MK
MK
14:02 17.12.2013.

A sto su dobili njihvi ucitelji...? ...mozda ukor?

VL
MA
maivla
11:21 17.12.2013.

Draga nacijo, u ovu djecu treba ulagati. A ne u polupismene nogometaše.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
13:06 17.12.2013.

Svaka čast klincima. Ovakvih bi članaka trebalo bit više isto kak i nagrada i reportaža...jednom riječju daleko više medijskog interesa !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.