Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pusti da ga udarim'

Učenici pretukli profesora matematike vičući mu da je peder

Novi Sad
Marko Mrkonjić/PIXSELL
10.09.2013.
u 12:23

– Najmanji od njih prišao mi je i pitao znam li ijednog "pedera". Kad sam mu odgovorio da ne znam, on je viknuo: "Ti si peder", a svi su dječaci poletjeli i počeli me udarati – rekao je profesor Ivan Janeš.

Skupina učenika iz Novog Sada u nedjelju navečer pretukla je profesora matematike Ivana Janeša uz povike "pederu", piše Portal 021.

Janeš je ispričao da su ga uz povike "ti si peder" udarali učenici stari od 12 do 15 godina i to sve dok ga nisu teško ozlijedili. Profesor je izašao da bi napumpao gumu na biciklu, a potom je sjeo na klupu jer je čekao suprugu i sina da mu se pridruže u vožnji.

Prišla mu je skupina dječaka i pitala ga koliko je sati. Potom su otišli nekoliko koraka, pričekali još nekoliko učenika i vratili se k profesoru. – Najmanji od njih, rekao bih da ide šesti razred, prišao mi je i pitao me znam li nekog "pedera". Kad sam mu odgovorio da ne znam, on je viknuo: "Ti si peder", a svi su dječaci poletjeli i počeli me udarati – rekao je profesor za Blic.

Pokušao je bježati, ali su ga dječaci srušili s bicikla i nastavili ga tući i vikati: "Pusti, ja ga želim udariti u glavu". Nakon napada profesor je ostao ležati s brojnim kontuzijama i slomljenim nosom.

>>Noj izudarao drogiranog Slovenca koji je dragao žirafu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije