Naslovnica Vijesti Hrvatska

Učenici izišli iz učionice, a 10 minuta poslije urušio se strop!

Nitko nije ozlijeđen u incidentu koji se dogodio u osnovnoj školi Franjo Krežma u centru grada
02. lipnja 2014. u 19:26 8 komentara 3710 prikaza
urušen strop,Osijek,škola
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

U osnovnoj skoli Franjo Krežma u Osijeku oko podneva urušio se strop u jednom od razreda. Kako neslužbeno doznajemo, nitko nije ozlijeđen, a učenici su desetak minuta prije urušavanja napustili učionicu predviđenu za održavanje nastave u 2. razredu.

U školi koja se nalazi u samom centru grada nastava se inače održava samo u jednoj smjeni.

>>Nečuveno! Urušio se strop u školi, a roditelje nisu ni obavijestili
 

Kompanije
ŠTO NAS ČEKA
Koja je tajna rasta velikih kompanija - software koji zna sve o njihovim kupcima

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Jaguar_Paw
  Jaguar_Paw:

  Kako može biti to šok? Škola sagrađena još u vrijeme austrougarske, kada se branio hrvatski jezik, sada kada imamo svoju državu, novac se troši na neke sumnjive kumove, braću, sestre, tetke i tako dalje, vozaju se skupi auti, jahte, kuća ... prikaži još! toliko da svatko od uže obitelji može živjeti sam, stanova još toliko. Vi novinari ste sukrivci za ovakvu državu iskrivljenih moralnih načela.

 • cto1965:

  Sad će valjda poskidat te stropove od trske. Nije prvi puta u OS. "U" čavli koji nose taj strop (trska je ukucana sa njima u drvene letvice koje idu po rebrima stropa, a preko trske nabačena je žbuka) od težine ... prikaži još! stropa koji je stalno u poskakivanju od hodanja i trčanja po školi popuste i iščupaju se. Za rata su granate padale po školama i od tih udara svi su stropovi poskakivali i čavli se polako izvlačili iz letvica od težine stropa. Ovo sam pojednostavljeno napisao.

 • tragac:

  Strop se urusio u ucionici a ne u razredu. U skolu moji dragi autori.