Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠ Dobriša Cesarić

Učenici iz Požege čestitali Božić i poželjeli sretnu Novu godinu vojnicima u Afganistanu

Hrvatski vojnici u Afganistanu
Foto: MORH
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.12.2018.
u 10:05

Vijest o tome objavili su i na internetskoj stranici škole, navodi MORH

Učenici 3.c razreda Osnovne škole Dobriše Cesarića iz Požege izradili su vojnicima u misiji u Afganistanu čestitke za Božić i Novu godinu, priopćeno je u četvrtak iz Ministarstva obrane RH.

Na adresu pripadnika 9. hrvatskog kontingenta u NATO misiji potpore miru Resolute support u Afganistanu ovih dana stigle su čestitke za Božić i Novu godinu.

Kako bi im uljepšali blagdane, učenici 3.c  razreda Osnovne škole Dobriše Cesarića iz Požege izradili su čestitke za Božić i Novu godinu. Prema riječima razrednice Ines Čereg, učenici su s velikim zadovoljstvom i ponosom izradili božićne i novogodišnje čestitke koje šalju hrvatskim vojnicima uz nadu da će njihove iskrene želje nekome, daleko u nepoznatom svijetu, uljepšati ove blagdane i početak nove 2019. godine. 

Vijest o tome objavili su i na internetskoj stranici škole, navodi MORH.

"Kada su izradili čestitke, po njih je došao bojnik Goran Mažar koji je i sam bio u misiji nekoliko puta. Bojnik je učenicima pričao svoje doživljaje , a oni su bili puni pitanja o tome kako se tamo živi, ima li djece, idu li djeca u školu i kako postati vojnik?" piše na internetskoj stranici škole. 

>> Pogledajte božićnu čestitku hrvatskih vojnika iz Afganistana

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:14 27.12.2018.

A šta dovraga radite tamo? Čestitke Božića sa puškom na ramenu? Dajte prekinite više sa tom besmislenom amerikanizacijom! Šta ih treba žaliti ili što? Otišli tamo kao plačenici zaraditi dobru lovu oružjem i sad trebaju biti neke moralne vertikale?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije