Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vuk

Učenici iz makarske donirali 4.700 kuna za obnovu Vodotornja

vodotoranj
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
09.05.2016.
u 14:29

Prethodno su posjetili i socijalnu samoposlugu u Vukovaru kojoj su donirali prehrambene i higijenske potrepštine. Donaciju u ime gradske uprave primila je gradska pročelnica Marina Sekulić koja je rekla kako se mozaik hrvatskog zajedništva polako popunjava.

U projekt obnove vukovarskog Vodotornja uključili su se i učenici Osnovne škole Oca Petra Perice iz Makarske koji su danas, u okviru Škole mira, posjetili Vukovar. Tom prilikom učenici iz Makarske su gradskim vlastima uručili 4.700 kuna koje su prikupili u školi.

– Ova sredstva prikupili smo u akciji koja je trajala tjedan dana. Vukovarom smo fascinirani, posebno veličinom Vodotornja i ponosni smo što ćemo kao škola pridonijeti njegovoj obnovi i na taj način ostati trajno upisani u povijesti ovoga grada, rekla je tom prilikom učenica Marijeta kuharić.

Prethodno su posjetili i socijalnu samoposlugu u Vukovaru kojoj su donirali prehrambene i higijenske potrepštine. Donaciju u ime gradske uprave primila je gradska pročelnica Marina Sekulić koja je rekla kako se mozaik hrvatskog zajedništva polako popunjava.

–  U akciju se iz dana u dan uključuje sve više ljudi sa svih strana, kako u Domovini, tako i iz dijaspore. Do sada je prikupljeno nešto više od 1,8 milijuna kuna. U gradskoj upravi čvrsto vjerujemo u uspjeh ove akcije, rekla je Sekulić.

>> I HNK Rijeka uključila se u obnovu vukovarskog Vodotornja

>> Za obnovu Vodotornja prikupljeno prvih milijun kuna

Komentara 2

HH
helgin@hogar
17:38 09.05.2016.

makarska malim slovom u naslovu!!!! pa ti covjece bez veze nisi mogao ni osnovnu skolu zavrsiti!!!

SO
Soljženicin
17:01 09.05.2016.

Mogao je autor ovoga članka i provjeriti što je i kako napisao u naslovu makarska - Makarska. Jedino ako se nije nešto u međuvremanu promijenilo glede velikih slova za nazive gradova, država itd. DNO bez dna pismenosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije