Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVCI

Učenici i profesori zajedno ličili školske učionice

učenici
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/8
26.09.2014.
u 20:59

Čak nam se pridružio i Josip Lučić, otac jednog od učenika iako nije ličilac, htio nam je pomoći, kaže ravnatelj

Vinkovačka Tehnička škola Ruđera Boškovića priključila se Tjednu cjeloživotnog učenja spontanom akcijom ličenja učionica i ostalih prostora koje svakodnevno koriste. U akciji su sudjelovali svi učenici i profesori i svaki razred je s razrednikom ličio svoju učionicu.

- Naši učenici i zaposlenici zajedničkim snagama oplemenjuju i uređuju prostor škole i tako poboljšavaju kvalitetu boravka u školi. Imamo 21 učionicu i 6 kabineta, a obojit ćemo i neke hodnike. Posao mora biti danas završen, ali nije problem, imamo tri smjene tako da se nitko neće previše umoriti. Učenicima smo dopustili neka sami izaberu boje kojima će obojiti svoje učionice, a mogu svoj prostor oslikati grafitima, naravno primjerenog sadržaja. Boju smo sami kupili i platili 7 000 kuna, a kada bi platili bojenje to bi nas koštalo barem 70 000 kuna tako da smo malo i uštedjeli. Čak nam se pridružio i Josip Lučić, otac jednog od učenika iako nije ličilac, htio nam je pomoći - kaže Mate Vukušić, ravnatelj Tehničke škole koja ima 707 učenika, 27 učionica i 64 profesora.

>> Studenti će vam čistiti, ličiti, dati instrukcije... Cijena – po dogovoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije