Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
škola u sad-u

Učenici (13) preporučili da smanji grudi kako bi izbjegla zadirkivanje

tammy jackson
News Edge Screenshot
24.01.2013.
u 08:06

Kada se predstavnici škole požalila da joj 13-godišnju kćer vršnjaci svakodnevno zadirkuju zbog velikih grudi, majci je rečeno da je odvede na smanjenje

Majka 13-godišnje učenice Tammy Jackson ostala je šokirana preporukom koju joj je dala predstavnica škole iz američkog grada Molina Acresa nakon što se požalila na zlostavljanja koja njena 13-godišnja kći Gabrielle svaki dan trpi na nastavi. Ta je djevojčica bujnog poprsja često na meti zadirkivanja vršnjaka, a školski autoriteti smatraju da se tom problemu na kraj može stati jednostavnom operacijom smanjenja grudi! Upravo je to preporučeno Tammy koja je, piše Truthdig, uvrijeđena slučaj iznijela u medije.

– Škola mora razgovarati s djecom te im objasniti da se svi mi razlikujemo te da se naša tijela tijekom vremena mijenjaju. Svako je tijelo različito i takvima nas je Bog napravio – kazala je razočarana majka tijekom gostovanja u jednoj emisiji na američkoj televiziji.

Ubrzo se oglasila i škola te demantirala Tammyine navode. Nadležni tvrde da je došlo do nesporazuma te da će ispitati slučaj koji je ponovno u pitanje doveo trend porasta kozmetičko-kirurških zahvata među mladima. Da bi izbjegli zadirkivanje vršnjaka, američki tinejdžeri često se za pomoć obraćaju plastičnim kirurzima. Tako je samo u 2010. na mladima od 13 do 19 godina obavljeno 219.000 operacija. Najpopularnija je korekcija ušiju.

>>Spolni odgoj u školama: Otkrivamo što se uči u kojem razredu

Komentara 4

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
09:14 24.01.2013.

Problem je u glavi ne u grudima.

IM
Immanuell
09:26 24.01.2013.

Ma može biti problem u glavama, ali pravi problem zadirkivanja ostaje.

MO
modovisisajteMaraschino
10:41 24.01.2013.

kad sam ja imao 13 godina (1986) u razredu od 14 djevojčica samo je jedna imala grudi i baš su bile velike ali nitko ju nije zadirkivao već su se svi dečki na tjelesnom trudili da budu što bliže njoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije