Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljska tragedija u Dugoj Resi
Povratak na članak

Nakon burne svađe sin ubio oca: Čuo se vrisak i plač žene, susjedi su se prestrašili

Iako nitko ne može dokučiti što je bio motiv svađe, a onda i ubojstva, doznajemo da to nije prvi put da su se otac i sin sukobili, da su imali neke neraščišćene odnose zbog kojih je i prethodnih godina znala intervenirati policija

Komentari 10

MI
mirkkk
13:23 13.05.2020.

vraca se zivot u normalu

VL
ZA
zagabria5
16:23 13.05.2020.

Tragedija, kuća lijepo izgleda znači nije do novca.

VL
HA
Hanok
15:08 13.05.2020.

Ništa strašno ako su svi živjeli u istoj kuči, bolje i to nego poslati roditelje u starački dom jednog dana, ali ovo nije dobro.

VL
DU
Deleted user
13:59 13.05.2020.

39 godina i os uvijk zivi sa roditeljima. Koja je to nezdrava situacija. Pa ko jos zivi sa roditeljima a ima 39 godina, u americi, kanadi, britaniji bi mislili da imas nekih mentalnih problema kad ne mozes samostalno zivjeti. Tamo ljudi odu od kuce kad napune 18 godina, maksimalno 21. To samo u primitivnim I nazadnim balkansko africko azijskim sredinama zive ko svinje po tri generacije iste familije u istoj kuci/ stanu. Otac, majka ili punac, punica zetovi nevjeste sinovi kceri, baba spava sa unucima u istoj sobi. Isto ko i onaj sto je ubio kcer u zadru, imala 35 godina a zivi sa roditeljima

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
13:54 13.05.2020.

39-godišnji pravi hrvatski sin M.P. bez table HOS-a ali sa nevino viteškim gardom ubio 61-godišnjeg oca Antuna P staru hrvatinu kao svoj na svome svoga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.