Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjedi hvale obojicu
Povratak na članak

Zločin na Rabu: Uz kalašnjikov imao i pištolj

Policija je danas provela očevid u stanu Srđana Smojvera

Komentari 7

MI
mihaljevac
01:04 05.07.2017.

Nema posla za ljude koji su branili ovu zemlju...za njih nema kruha i nemaju nikakva prava...

VL
Avatar patkovic
patkovic
22:47 04.07.2017.

Smojver mu je, kako se navodi u optužnici, opsovao "majku srpsku", kazavši mu "j... ti majku četničku, ubit ću te, sravnit ću te sa zemljom, ovo je moja Hrvatska i moja zemlja".

VL
DU
Deleted user
21:41 04.07.2017.

Susjedi hvale obojicu???? Jel se meni cini ili je narod u hrvatskoj ekstra glu*p... tko hvali covjeka koji doma drzi bombu i automat i pistolj? Ne treba mi diploma iz psihijatriej da vidim i znam da je covjek koji drzi doma takav arsenal jendsotavno bolesnik. Psihicki... Ćovjek u afektu može narpaviti svakakv uglupost. I imati doma oruzje (da ne pricam o bombi) je jednostavno nenormalno.

VL
DU
Deleted user
00:48 05.07.2017.

tipicni predstavnici..glupih naroda i susida..

VL
DU
Deleted user
23:43 04.07.2017.

a odakle mu novca za ovu kucetinu. americki "veterano" mogu samo sanjat o ovakvim kucama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.