Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SRCU KRIMIĆA
Povratak na članak

Ubojstvo iz Orient Expressa dogodilo se u – Strizivojni

Napravit ćemo turističku atrakciju veću od Istanbula gdje turisti posjećuju sobu 411 u hotelu Pera Palace, u kojoj je Agatha Christie navodno pisala roman

Komentari 4

SA
sargu123
18:13 09.11.2019.

Ubojicama, jer bilo ih je više, neka sudi sutkinja Maja Šupe. To bi tek bila atrakcija!

VL
BA
Barbasmora
18:56 09.11.2019.

Agatha je volila jugu. Od slovenije ( Bohinjsko jezero)… gdje je napisala vise knjiga, pa priko hrvatske do srbije i bosne!

VL
MK
mkinkognito
22:25 09.11.2019.

Načelnik kao profesor koji bi morao poznavati materiju iz književnosti, morao bi znati kako analiza sadržaja knjige na kojoj temelji svoj možebitni new dil u turizmu, pokazuje priličnu nedosljednost u geografiji A.C. Šume koje su argument u to vrijeme nisu bile šume nego možda grmlje. A šume koje su tada postojale više ih nema. Analitičari sa priličnom sigurnošću odredili lokaciju zaustavljanja vlaka zbog zameta, to sigurno nije bilo u šumi jer barem u Slavoniji u šumama nemože biti takav zamet nego mora biti na otvorenom jer snijeg nošen vijetrom zapinje za željeznički nasip, šuma prektično štiti prugu. A.C. je to sigurno znala a njena pjesnička sloboda joj je dozvolila ubacivanje šume. Načelniče već znam tko je pokrenuo vjerodostniju inicijativu za projekt na tu emu. Svejedno ti sretno iako mislim kako priredjivanjem istine ništa ne uspijeva osim možda osvojiti mandat načelnika u općini koju nasljdjuje kao finacijski stabilnu i spremnu za razvoj. Sada možda ostaje samo taj nategnuti projekt ali više nikakav za povlačenje novca iz EU fondova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.