Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osuđeni

Ubojicama Miroslava Tunjića ukupno 11 godina zatvora

\'tunjic_crn_zvz_141110\'
14.06.2011.
u 13:21

Trećeoptuženi Ivan Stapić, koji je vozeći automobil naletio na Tunjića, oslobođen je optužbi

VUKOVAR – Sudsko vijeće Županijskog suda u Vukovaru, kojim je predsjedavao sudac Milan Kojić, izrekao je danas presude optuženima za ubojstvo Miroslava Tunjića (17) u studenome prošle godine.

Prema odluci Sudskog vijeća, prvooptuženi Antun Matković (19) osuđen je na pet i pol godina zatvora dok je drugooptuženi Goran Ević (21) osuđen na kaznu zatvora u trajanju od pet godina i četiri mjeseca. Trećeoptuženi Ivan Stapić, koji je vozeći automobil naletio na Tunjića, oslobođen je optužbi.

U obrazloženju presude ponovljeno je da su Matković i Ević bez ikakvoga razloga napali Tunjića te da su mu nanijeli veći broj ozljeda opasnih po život. Inicijator napada, po obrazloženju suda, bio je Matković kojemu se pridružio Ević.

Nakon što su ga udarili, Matković je Tunjića tukao šakama po glavi i tijelu dok ga je Ević šutirao nogama.

– Sudsko vijeće izrečene kazne smatra primjerenima. Uzeli smo u obzir i činjenicu da nasilja ima svakodnevno u našem društvu. Ovo je poruka svima kako će proći ako napadnu nekoga bez ikakva razloga i povoda – rekao je sudac Kojić.

Komentara 44

LV
lord vader
13:33 14.06.2011.

e ljudi moji ,da je ovaj decko na slici bio moj sin kojeg su zatukli batinama, kunem da da bi zivi izgorjeli pred ocima svojih obitelji.....! je** mi se sta bi bilo poslje,ali ovakve stvari se ne rjesavaju rijecima.

IV
Ivekivek
13:56 14.06.2011.

\"Ovo je poruka svima kako će proći ako napadnu nekoga bez ikakvog razloga i povoda, rekao je sudac Kojić\" Kojiću konjino...kakvu ti to poruku šalješ? Slobodno radite štogod želite jer će se uvijek na mjestu suca naći jedan ovakakv majmunmun koji će vas za ubojstvo osuditi na pet godina a za 2-3 godine ste vani....i baš vas briga...... Da je pravde kojiću tebe bi ili tvog sina trebalo dati ovim primitivcima u ruke...možda ipak nešto shvatiš.....ako preživiš....

AS
Asdf
18:57 14.06.2011.

\"Ovo je poruka svima kako će proći ako napadnu nekoga bez ikakva razloga i povoda – rekao je sudac Kojić.\" SRAMOTA. Volio bi vidjeti suca Kojića koliku bi kaznu tražio da se to desi njegovoj djeci. 5 godina za jedan život ???? Pa za 2 kile trave dobiješ više. Stvarno ne znam zašto novinari ne naprave presing na takve sramotne presude. Otac ubijenog mladića bi trebao uzeti pravdu u svoje ruke. Kad debili izađu iz zatvora, svakome po metak u glavu i gotovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije