Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEŠTAČENJA Ljubomir Zaradić nije bio alkoholiziran niti pod opijatima

Ubojica obitelji bio je fizički zdrav

03.06.2009.
u 17:56

SPLIT – Motivi koji su natjerali Ljubomira Zaradića (43) da 25. svibnja u stanu na splitskom Pazdigradu pobije cijelu obitelj, čini se, ostat će tajna. Motivi tragedije u naoko skladnoj obitelji tražili su se u teškoj financijskoj situaciji i u mogućoj teškoj bolesti Ljubomira Zaradića.

Sumnje da je to učinio zato što je bolovao od neizlječive bolesti, a spominjala se sida i rak prostate, otklonili su rezultati analize krvi i tkiva ubojice. Ne samo da nije bolovao od opake bolesti nego nije bio ni pod utjecajem alkohola, a ni pod utjecajem opijata. Analiza je pokazala da je bio biološki otac svoje djece.

Iako će motive biti vrlo teško otkriti, splitska policija ne odustaje od pokušaja da utvrdi okolnosti koje su natjerale Ljubomira Zaradića da na spavanju, ispalivši 11 hitaca iz automatske puške, ubije najprije suprugu Orijanu (38) i kćer Deni, koje su spavale na bračnom krevetu, a potom i desetogodišnjeg Trpimira. Nakon toga sebi je pucao u bradu.

Još su neke provjere u tijeku, doznajemo iz policije, no glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj nije ih htjela komentirati.

Zašto je Zaradić pobio cijelu obitelj, pitaju se i njihovi najbliži prijatelji i rodbina, koji su ih svi odreda opisivali kao brižne roditelje, a njihov brak kao idealan.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije