Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTUN GUDELJ OSTAJE IZA REŠETAKA
Povratak na članak

Ubojica Josipa Reihl-Kira ipak ne izlazi na uvjetni otpust

Obrazlažući zašto smatra da Gudelj ne treba biti pušten na uvjetni otpust, VKS je istaknuo da je, unatoč određenim pozitivnim okolnostima koje zatvoreniku idu u prilog (provedba programa izdržavanja kazne zatvora ocijenjena kao "naročito uspješan", izostanak stegovnih postupaka ili kaznenih postupaka u tijeku, osiguran poslije penalni prihvat), prvostupanjski sud podcijenio težinu, narav i okolnosti kaznenih djela za koja je Gudelj osuđen.

Komentari 3

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:23 30.03.2023.

Bravo za sud. Zaključati i baciti ključ.

VL
Avatar yumamic
yumamic
11:21 30.03.2023.

Možda bi trebali uzeti u obzir bolest i ipak je dao gol Španjolcima 1982. što je davalo nade za prolazak grupe ali trebalo je prvo pobijediti Sjevernu Irsku jer sama pobjeda protiv Hondurasa nije bila dovoljna.

VL
SA
Samoparminute
01:16 03.04.2023.

Da je kojim slučajem Gudelj srpski ratni zločinac bio bi više nego sigurno pomilovan !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.