Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga ubojstva

Ubojica je ženu rukama izudarao do smrti pa pobjegao s nakitom

Ubojstvo
Slavko Midžor/PIXSELL
14.02.2010.
u 16:52

Policija traga za ubojicom Vjekoslave Glavač (87) koji ju je jučer zatukao u njezinoj spavaćoj sobi u zagrebačkoj Dubravi

Policija traga za ubojicom Vjekoslave Glavač (87) koji ju je zatukao u njezinoj spavaćoj sobi 13. veljače između 4 i 6 sati ujutro u obiteljskoj kući u Tuzlanskoj ulici u Dubravi.

Okrutni počinitelj je, kako je utvrđeno očevidom, razbio prozorsko staklo sa sjeverne strane kuće. Ušao je kroz razbijeni prozor i popeo se na kat. Prekopao je stvari u dvije sobe. Zatim je ušao u spavaću sobu nesretne žene te ju je više puta najvjerojatnije rukom udario u glavu zbog čega je preminula. Ubojica je zatim pobjegao sa zlatnim nakitom koji je uzeo iz kuće.

Nakon obavljenog očevida njezino mrtvo tijelo odvezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. V. Glavač živjela je sama, a 11. veljače se zadnji put vidjela s kćeri. Zadnji su se put čule 12. veljače, a kada joj majka nije odgovarala na pozive, kći se zabrinula i zamolila susjede da odu provjeriti što se događa.

– Gospođa je mirno živjela od mirovine. Bila je fina i pristojna. Šetala se oko kuće i uređivala cvijeće – ispričali su šokirani susjedi.

Komentara 2

MP
mparac3
22:08 14.02.2010.

A sto se tu ima komentirati..... Tuga i zalost.... Nu s obzirom da u Socijalistickoj Republici Hrvatskoj, koliko je meni poznato, NITI UBOJSTVO RODITELJA NE PREDSTAVLJA ZLOCIN - cemu se mi imamo cuditi?.......

RA
razočarani1
08:00 15.02.2010.

nažalost naša svakodnevnica,prestrašno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije