Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GEORGE FLOYD
Povratak na članak

Ubojica je osuđen, ali raste kriminal jer se policija boji novih kritika pa se povukla

Zbog radikalizma dijela pokreta Crni životi vrijede, rejting mu je brzo pao

Komentari 8

BR
Branitelj2020
06:36 25.05.2021.

Kao i uvijek od sada u povijesti ekstremni ljevičari u koje spada pokreti Black lives matter i Možemo izazivaju samo anarhiju, ljudsku patnju i smrt običnih građana.K

VL
XA
xaron
07:32 25.05.2021.

..ogroman broj stanovnika , 20 miliona , je učestvoao u prosvjedima tokom godine. Taj ogromni broj je 6,6% populacije.

VL
SI
sisavac
07:49 25.05.2021.

još povijest nije zapamtila ni jedan ljevičarski pokret koji je donio dugoročni boljitak stanovništvu. od sssr-a, latinske amerike, kube, sve do europskih ljevičara, umotanih u socijaldemokraciju, zelene... 2-3 desetljeća nekog uzleta i dizanja standarda nasljeđuje doba kriminala, korupcije, parazita. primjer švedska, koju čeka teška budućnost, sa zakonima koji im blokiraju mogućnost brze reakcije protiv elemenata koji razaraju društvo. sve je ok dok se ima novca, jeftinih kredita, pa se hrani i privremeno odgađa erupcija, al ni jedan ekonomski model još nije stvoren koji bi imao stalni rast i stalno povećavanje standarda. uvijek slijedi pad, stagnacija. ili netko misli da su svjetski ratovi pokrenuti jer elite nisu više znale čime bi se zabavljale...

VL
ST
Startrack
06:32 25.05.2021.

Policajac drogerasu i rauberu koji je bio drogiran u tom trenutku sjeda na vrat. I udavi ga jer je bio drogiran. Jes daje i policajceva greska al nepravite od ovog zadnjeg olosa sveca kao sto rade u USA.

VL
Avatar Belski
Belski
22:06 25.05.2021.

Neka ... iskali su, sad imaju.

VL
VO
VolimNeVolim
07:12 25.05.2021.

25 mrtvih u prosvjedima.....hajde pošteno....pa treba li to osuditi i medijski popratiti ?!

VL
Avatar Matteo1200
Matteo1200
10:17 25.05.2021.

25 mrtvih, nekoliko milijardi dolara štete te kriminal svih vrsta u porastu, , to je cijena koju su tzv. ljevičari platili da sruše Trumpa; da sam na mjestu policije, potpuno bih pustio kriminalcima i raznom ološu svih vrsta da radee što ih je volja, da vidimo onda pritisak javnosti na političare (pogotovo one sa tzv. ljevice)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.