Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Zaprešiću

Ubio slijepu suprugu: Sudac mu odredio mjesec dana istražnog zatvora

Zaprešić: U stanu pronašli mrtvu ženu i teško ozlijeđenog muškarca
Igor Soban/PIXSELL
29.06.2023.
u 11:06

Sumnja se da je 29-godišnjak usmrtio svoju slijepu suprugu uslijed narušenih bračnih odnosa nakon čega si je pokušao oduzeti život

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici 28. lipnja 2023., ispitalo je osumnjičenog hrvatskog državljanina (1994.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva. Kako navodi DORH, sumnjaju da je 29-godišnjak 18./19. lipnja u Zaprešiću, usmrtio svoju slijepu suprugu uslijed narušenih bračnih odnosa nakon čega si je pokušao oduzeti život. ŽDO je predložilo istražni zatvor. 

"Sudac istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici to je prihvatio i 28. lipnja 2023. osumnjičeniku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela u trajanju od mjesec dana. Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je 29. lipnja 2023., donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva", navode. 

U Ulici Matije Gupca, 19. lipnja oko 11 sati u stanu je pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe i teško ozlijeđeni muškarac koji je prevezen u bolnicu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije