Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava u sloveniji
Povratak na članak

Ubio sestru i ranio još četvero ljudi pa si sam presudio

Muškarac je bio šećerni bolesnik i čekao je amputaciju noge te je govorio kako će sve pobiti ukoliko mu zbog dijabetesa amputiraju nogu

Komentari 3

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
23:03 19.09.2012.

Izmedju pakla i raja, .... odlucio se za pakao, ... Uostalom, nakon ovog sto je uradio, .... drugacije i ne zasluzuje .... __

VL
M3
Miške 3
07:22 20.09.2012.

I general Korade je bio šečerni bolesnik, pao je u šečernu komu.

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:27 20.09.2012.

Hm Jezivo skoro kao i formulacija rečenica u članku. Pazi. Muškarac je bio šečerni bolesnik i čekao je amputaciju noge. Zvuči kao da je čovjek šečerna repa koja čeka da je samelje kombajn. A i ne razumijem ako je šečernii bolesnik, zašto će mu zbog dijabetesa amputirati nogu. Zar dijabetes i šečerna bolest nisu isto?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.