Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolesna ljubomora

Ubio se mladić koji je pucao u bivšu djevojku i njezina dečka

murja
Maja Šantoši
21.10.2013.
u 12:39

Djevojka ima teške ozljede lica, operirana je i diše uz pomoć aparata. Teško je reći je li izvan životne opasnosti, kaže dr. Josip Ivić iz Jedinice intenzivnog liječenja KBC-a Osijek

U sinoćnoj tragediji koja se oko 20 sati dogodila na cesti Orahovica – Feričanci mladić je pokušao ubiti bivšu djevojku i njezina mladića, a potom je presudio sebi tako što se ustrijelio.

"Al će nekom biti vesel susret sa mnom vrlo uskoro. Sad imaš valjanu garanciju za ono što si napravila, imat ćeš pravo vatreno krštenje!" napisao je Goran B. iz Krunoslavlja kraj Donjeg Miholjca na svom Facebook-profilu 26. rujna.

Nepunih mjesec dana poslije zapucao je u bivšu djevojku S. B. (21) iz Mikleuša i njezina dečka te ih teško ranio jučer na cesti između Feričanaca i Orahovice. Dao se u bijeg, a potom je presudio i sebi. Ustrijelio se u dvorištu svoga doma.

"Koliko god da me povrijedila i prevarila, volim je", napisao je ispod albuma sa šest njezinih fotografija.

"Ne želim misliti na tebe, ne želim te zvati, ne želim ti poruke slati. Želim te vidjeti, a najviše od sveg želim te poljubiti. E, Bože, Bože šta cura sve može da napravi, ja to nikako ne razumijem?" napisao je u srpnju.

"Cura koju najviše volim, koja mi sutra uništava život. Cura koja ti u oči može lagat, plakat, i moraš joj vjerovat. Sutra ću je u oči gledat kak laže pred sudom. Cura koja se odriče svoje ljubavi i sreće zato što joj tata i stric mrze Srbe", napisao je ispod njezine fotografije 14. listopada.

Goran B. ima najmanje tri Facebook-profila, a na svakom su fotografije Slađane B. Prijateljica mu je pod jednom njezinom fotografijom napisala da je opsjednut njome.

"Kako to misliš?" upitao ju je.

"Pa volim je al kad je ona odustala od svega, a uvijek ima nade, zar ne", napisao je nadalje. Prepiska je to još iz travnja.

Objavio je i fotografiju automatske puške te napisao "zlatko moj...".

Djevojčina obitelj navodno se protivila vezi jer je mladić, kako se priča, srpske nacionalnosti. U djevojku je, govori se, bio ludo zaljubljen.

Ozlijeđeni je par u osječkoj bolnici.

– Djevojka ima teške ozljede lica. Operirana je i diše uz pomoć aparata. Teško je reći je li izvan životne opasnosti. Laboratorijski nalazi za sada su uredni – kazao nam je dr. Josip Ivić iz Jedinice intenzivnog liječenja KBC-a Osijek.

>> Bolesna ljubomora: Izrešetao bivšu djevojku i njezina dečka

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije