Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalni zločin

Ubio rođaka zbog krađe 3.000 maraka i 20 kilograma mesa

puska, sacmarica
Arhivska fotografija
03.10.2011.
u 21:34

Svetko Furtula je nakon opijanja mecima iz skraćene puške ubio dvojicu muškaraca.

Svetko Furtula iz Pala uhapšen je zbog sumnje da je u četvrtak u selu Miošići ubio Dalibora Furtulu i Vladislava Pašalića zbog krađe koja se dogodila prije nekoliko godina, prenose Nezavisne novosti.

54-godišnji Furtula je odmah priznao ubojstvo prilikom sinoćnjeg uhićenja, tijekom kojeg nije ni pružao otpor. Detaljno je opisao tijek zločina te priznao kako ga je počinio jer mu je rođak Dalibor Furtula ukrao 3.000 konvertibilnih maraka, 20 kilograma suhog mesa i pištolj. Svetko mu je tada odmah zaprijetio ubojstvom.

Furtula je, nakon opijanja, pucajući iz skraćene puške ubio prvo Pašalića, koji je slučajna žrtva, te nakon toga dokrajčio rođaka, kojega je pogodio prvi metak. Tijela su otkrivena tek u subotu poslijepodne, kad su u kuću naišli Furtulini rođaci iz Beograda.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
21:56 03.10.2011.

Ma to ne da je za naslovnu, cijeli jedan broj VL bi ovome trebalo posvetiti, ludilo, evo i CNN to daje kao ekskluzivnu vijest i skupljaju se stručnjaci da pohasne ovaj fenomen.

JO
johnxxx
22:17 03.10.2011.

A što nas briga što je neki Srbin iz okolice Sarajeva upucao druga dva Srbina?

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
07:22 04.10.2011.

placam pice Svetku.! Al\' sto omane Vladislava?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije