Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u rusiji

Ubio muškarca pa od njegova tijela napravio kobasice

'noz01_nnn_bih_260811'
Arhiva VL
01.09.2011.
u 10:53

Dvadesetjednogodišnji kuhar muškarca je upoznao na internetu, pozvao ga u svoj stan, a zatim ga izmasakrirao.

Stravičan zločin dogodio se u Rusiji. Policija je, naime, u Murmansku uhitila 21-godišnjaka koji je ubio 32-godišnjeg muškarca kojeg je upoznao preko internetske stranice za homoseksualce, a potom od njegova tijela napravio kobasice i mesne okruglice, piše ruski Life News.  

Kuhar je muškarca pozvao u svoj stan, a potom ga ubio nožem. Zatim je njegovo tijelo raskomadao i snimio kamerom kako se prave kobasice i mesne okruglice te taj video objavio na internetu.

Kanibal je uhićen nakon što je 32-godišnjakova majka prijavila njegov nestanak. Policija je u stanu 21-godišnjeg kuhara pronašla ostatke ljudskog tijela, no još ne može sa sigurnošću tvrditi da je riječ o nestalom 32-godišnjaku dok ne dobije rezultate analize DNK. 

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
14:32 02.09.2011.

Takve bolesnike je uzgojilo ruski komunistički režim, koji je na zvjerski način likvidirao desetke milijuna ljudi, a vidjeli smo, ima sličnih bolesnika i na područjima bivše juge

DR
drug
11:15 01.09.2011.

Zasto se ovakve gadosti moraju staviti u novine... Besmisleno i neukusno

Avatar tovar
tovar
12:41 01.09.2011.

Jel našao distributera za prodaju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije