Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI POHOD

Ubio jednog i ranio dvojicu muškaraca

Goran Kovacic/PIXSELL
11.02.2019.
u 10:19

Na Županijskom je sudu u Rijeci nastavljeno suđenje Ivanu Tomljanoviću, kojeg tužiteljstvo tereti za ubojstvo i dvostruki pokušaj ubojstva u noćnom klubu u Senju

U Rijeci je u ponedjeljak nastavljeno suđenje 56-godišnjem Ivanu Tomljanoviću koji je u rujnu 2017. u noćnom klubu u Senju pištoljem ubio Tomislava Lopca (38) te pokušao ubiti i pritom teško ranio još dvojicu mladića, prenosi 24sata.

Suđenje je počelo krajem studenoga prošle godine u Rijeci, kada se optuženi Ivan Tomljanović izjasnio da se ne osjeća krivim. Prema izjavama žrtava koji su preživjeli krvavi pohod, Tina Rončevića (27) Josipa Mesića (28), optuženi je znao zalaziti u noćni klub i često je bio nasrtljiv prema mlađim djevojkama.

Gosti noćnog kluba provocirali su ga zbog njegovih godina, Tomljanović se obratio redaru Tomislavu Lopcu za pomoć, no on ga je zamolio da napusti klub.

Ivan Tomljanović je nakon toga otišao kući po revolver Smith&Wesson i pištolj HS i tako naoružan s većom količinom streljiva ponovo se uputio Konobu.

Čim je ušao, počeo je pucati. Prvo je upucao Mesića u prsa, a nakon toga je ispalio nekoliko hitaca u preminulog Tomislava Lopca. Nastavio kretati po prostoriji s oružjem tražeći pogledom one koji su mu se smijali, ponavljajući: 'Tko će mi se smijati, tko će mi se rugati?'.

Lopac je preminuo na mjestu od ozljeda, Mesić je zadobio otvorenu ranu prsnog koša, a Rončević, također pogođen s tri hica, teško je ozlijeđen. Utvrđeno je i da je Tomljanović bio pijan u vrijeme napada, imao je najmanje 1,5 promila u krvi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije