Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegao s mjesta nesreće

Ubio drugog vozača tijekom svađe jer mu je oduzeo prednost?

Livno: Policija Bosne i Hercegovine
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
19.05.2020.
u 14:52

Preminuli muškarac je najvjerojatnije oduzeo prednost uhićenom vozaču. Nakon toga između njih dvojice izbila je žestoka svađa

Policija Distrikta Brčko uhitila je vozača automobila D. I. (22) koji je u subotu svojim autom usmrtio 37-godišnjeg S. M., vozača drugog automobila. Nakon toga je mladić pobjegao s mjesta nesreće, a pregaženi vozač je preminuo sutradan u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Očevici su rekli kako je svemu prethodila prometna nesreća, pišu 24 sata. Preminuli muškarac je najvjerojatnije oduzeo prednost uhićenom vozaču. Nakon toga između njih dvojice izbila je žestoka svađa. Očevici kažu da je S.M. bio izvan svog automobila kada se na njega u autu zaletio D.I., pokosio ga i potom se odvezao kao da ništa nije bilo.

Pretpostavlja se kako se dvojica vozača nisu poznavali, a istražitelji utvrđuju da li je kod osumnjičenog postojala stvarna namjera da vozilom ubije vozača s kojim se sukobio ili ga je namjeravao samo ozlijediti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije