Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta optužnica

Ubio brata blizanca u novogodišnjoj noći, još uvijek nepoznat motiv

Tomas
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
14.12.2013.
u 15:11

Što je motiv ubojstva nije do kraja razjašnjeno, a jedini očevidac događaja bila je djevojka V. Tomasa

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je podiglo optužnicu protiv Miroslava Tomasa (32), koji se tereti za ubojstvo svog brata blizanca Vedrana. 

Prema optužnici, Miroslav Tomas je brata ubio 1. siječnja oko 4.30 u stanu u  kojem je živio s bratom i bratovom djevojkom.

Ubo ga je nožem u prsa, a Vedran Tomas je od zadobivenih ozljeda uskoro preminuo. Što je motiv ubojstva nije do kraja razjašnjeno, a jedini očevidac događaja bila je djevojka V. Tomasa. Inače, tužiteljstvo je optužnicu protiv Miroslava Tomasa bilo podiglo proljetos, no optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda nije ju tada potvrdilo, već im ju je vratilo na doradu.

>>Miroslav Tomas: Nisam kriv za smrt svog brata blizanca

Komentara 1

DA
dario2612
16:27 14.12.2013.

ubojstvo se dogodilo na dočeku nove godine. skoro godinu dana kasnije podiže se optužnica? jel moglo sporije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije