Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Benkovac

Ubio bivšu djevojku i njena brata na slavlju rođendana pa se upucao

benkovac
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/4
18.08.2010.
u 22:56

– Marko Dukić je ušao u kafić i napao Marinu, a to je vidio njezin 24-godišnji brat Marin Kamber koji ga je potjerao braneći sestru.

Sinoć oko 22 sata u jednom benkovačkom kafiću Marko Dukić (33) ubio je bivšu djevojku Marinu Palavri Kamber (22) i njezina  brata Marina Kambera (24). Na kraju je i sebi ispalio hitac u glavu te je u teškom stanju prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje je noćas i preminuo.

Sinoć se u neposrednoj blizini mjesta zločina okupilo mnoštvo mladih Benkovčana i očevidaca dvostrukog ubojstva i samoubojstva.
Benkovčanin Stjepan Lovrić rekao nam je da je sve počelo dan prije (utorak) kada je Marko Dukić (33) prijetio Marini Palavri Kamber (22), a ona je to u srijedu prijavila policiji koja, kako su nam rekli Benkovčani, na prijavu nije reagirala.

– Marko Dukić je ušao u kafić i napao Marinu, što je vidio njezin 24-godišnji brat Marin Kamber koji ga je potjerao braneći sestru. No, Marko je izvadio pištolj i pucao u glavu Marini, a potom je potrčao za njenim bratom Marinom i pucao mu u prsa. Došao sam pomoći Marinu, a on mi je rekao neka pozovem hitnu. Kad sam istrčao van i vidio da nikoga nema, začuo sam još jedan pucanj i spazio na podu Marka Dukića koji se pokušao ubiti – rekao nam je sinoć Stjepan Lovrić dodajući da je Marina Palavra Kamber u noći kad je ubijena slavila rođendan te da je čuo da je prije bila u vezi s Markom Dukićem.

Zadarska policija potvrdila je da je Marko Dukić noćas podlegao ozljedama i preminuo u bolnici. Izvijestili su i da se u trenutku pucnjave u kafiću nalazilo još desetak gostiju među kojima je jedna osoba muška osoba lakše ozlijeđena.

Mještani su nam rekli da je Marina nekad bila konobarica u Amadeusu.

Policija nam sinoć nije ni potvrdila ni demantirala informaciju da je pokojna Marina prijavila da joj Marko Dukić prijeti ubojstvom.

Očevid je završen, a nastavlja se kriminalističko istraživanje.

Komentara 70

DR
dreamteam
23:36 18.08.2010.

Benkovac je i dalje Far West.

OP
opančar
11:00 19.08.2010.

ljubavni jadi i alkohol, to je vjerovatno to, iako nema nikakovog oprvdanja za zločin.....

KA
karambita
18:17 19.08.2010.

Pa policija je mogla tog idiota samo upozoriti da se udalji od djevojke i nista vise....nema policija zakonsko pravo vise nista uraditi....mogli su ga i nekoliko dana pratiti, ali to je sve....ljudi moji, pa ako je netko naumio nekog ubiti, pa nema te sile koja ce to sprijeciti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije