Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJEG OD OBVEZA

Ubio 22-mjesečnog sina ostavivši ga u vrućem automobilu kako bi mogao otići maloljetnim prostitutkama

Beba
Foto: Pixabay
04.10.2016.
u 09:43

Prijeti mu doživotan zatvor

Justin Ross Harris optužen je za ubojstvo svog 22-mjesečnog sina Coopera u lipnju 2014. godine, prenosi Metro.Co.Uk.

Do suda su došle informacije kako je optuženi satima slao poruke prostitutkama, dok se njegov sin punih sedam sati gušio na vrućem sjedištu automobila, parkiranog kraj zgrade gdje je zaposlen.

Brani se kako je naprosto zaboravio ostaviti sina u vrtiću i odvezao se direktno na posao.

No tužitelj tvrdi kako je dopisivanje s prostitutkama trajalo i prije no što je izašao iz automobila. Jedna od poruka glasila je 'Volim svoga sina, ali obojica trebamo izlaz' što upućuje na namjeran čin.

Prilog u tome ide i činjenica kako se nakon posla odvezao do shopping centra, ne obazirući se na već mrtvo tijelo nesretnog djeteta, dok je 17-godišnjakinji slao eksplicitan sadržaj.

Osim toga, izvori tvrde kako je bio nesretan u braku i opterećen obiteljskim odnosima, stoga je razvio opsesiju traženja partnerica za seks.

Nakon iznesenih dokaza, prijeti mu doživotni zatvor, a tužitelj je suđenje završio jezivim opisom nedostatka emocija nakon što su mu priopćili da je njegov sin mrtav.

'Je li vikao: Mogu li vidjeti svog sina! Što se događa?! Ne. On se žalio kako mu je vruće na zadnjem sjedištu policijskog automobila.'

>> Jesmo li prirodno nasilni ili na ponašanje ipak utječe okolina? Ovo bi vas moglo iznenaditi...

Ključne riječi

Komentara 1

IM
Immanuell
12:04 06.10.2016.

Isuse Kriste, zašto takve mentalne nakaze imaju djecu........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije