Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantno ubojstvo

Ubili djevojčicu i njenu jetru prinijeli kao žrtvu za bolju žetvu

indija, policija
AFP/Pixsell
02.01.2012.
u 15:55

Prošlog tjedna policija je uhitila dvojicu siromašnih poljoprivrednika koji su priznali da su ubili djevojčicu "kako bi smirili bogove te da bi žetva bila bolja".

Dvojica muškaraca uhićena su u središnjoj Indiji zbog ubojstva sedmogodišnje djevojčice, piše Huffington Post. Policija je priopćila da su djevojčici izvadili jetru koja im je poslužila kao ritualna žrtva za osiguravanje bolje žetve.

Sedmogodišnja Lalita Tati nestala je u listopadu, a dijelovi tijela pronađeni su tjedan dana nakon nestanka.

Prošlog tjedna policija je uhitila dvojicu siromašnih poljoprivrednika koji su priznali da su ubili djevojčicu "kako bi smirili bogove te da bi žetva bila bolja".

Tati je oteta kad se od susjeda kod kojih je gledala televiziju vraćala kući.

Ubojicama prijeti doživotni zatvor ili čak smrtna kazna. Prema pisanju indijskih medija, članovi plemena kojem pripadaju i ubojice uglavnom su siromašni i nepismeni. Ljudsko žrtvovanje rijetko je u Indiji, no svakih nekoliko godina zabilježi se poneki slučaj. Vjerovanje u tradicionalne iscjelitelje i vračeve još je uvijek duboko ukorijenjeno u životima plemena središnje Indije.

 

 

 

Komentara 7

OR
orisis
16:57 02.01.2012.

Primitivnost je zastrashujucha i shokira ali oni josh nisu toliko uznapredovali kao zapad gdje se zhrtve same nude na Internetu da budu pojedene..Ili gdje kanibal trazhi dobrovoljce da ih jede...

NE
Nevjernik
19:57 02.01.2012.

\"fertilajzer\" smo mi nepismeni zvali gnoj ili gnojivo, manje cool ali ....... A ti drugi sto zapad vidis kao izvor svega zla,........... zadnji kanibal vam je otkriven tamo pod nosom, Slovak ako se ne varam.

RE
@rea
18:37 02.01.2012.

Iskoristit\' ih kao prirodni fertilajzer, da i oni doprinesu boljoj žetvi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije