Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEVOJKE UBOJICE

Ubile ga kao nasilnici u Kubrickovoj "Paklenoj naranči"

Scena iz filma \"Paklena naranča\"
VL
20.04.2010.
u 17:57

Nakon što je 62-godišnjeg Baymana njihov prijatelj udarcem srušio na pod, djevojke su počele skakati po njemu udarajući ga po krvavoj glavi.

Dvije britanske tinejdžerice završile su na sudu zbog ubojstva muškarca u Londonu. Jedan je svjedok nasilje opisao kao scenu iz kultnog filma Stanleyja Kubricka "Paklena naranča" iz 1971., piše Daily Mail.

Vidno pijane 17-godišnjakinje Ruby Thomas i Rachael Burke sa svojim prijateljem Joelom Alexanderom 25. rujna prošle godine napale su 62-godišnjeg Iana Baymana, službenika Trafalgar Squarea. Njihov prijatelj Joel prvo je udario Baymana, nakon čega je pao na pod i teško ozlijedio mozak. Djevojke su potom počele skakati po njemu udarajući ga po glavi, dok je krvav ležao na podu, baš kao u Kubrickovu filmu.

Od zadobivenih ozljeda Bayman je umro u bolnici nakon tri tjedna. Kobne je večeri proslavljao novi posao i ne sluteći da će biti brutalno ubijen.

Komentara 8

OB
-obrisani-
19:57 21.04.2010.

Sori folx, ali moram još to nadodat - sad mogu tjelo 62-godišnjaka denut drito u klovićeve dvore u novootvorenom muzeju strave i užasa. *** deleted by admin ***

Avatar Gricka**
Gricka**
20:32 20.04.2010.

Collateral damage. Da se nije saznalo da su nekoga ubile i iscipelarile, vratile bi se natrag kuci i nastavile zivot kakav su zivjele dotad tj kao kolko tolko uzorni gradjani ( djeca ). Nema tu savjesti, razmisljanja, osjecaja srama. Nicega.. Mozda su mislile da se to zapravo i nije dogodilo tj da je to bio samo jedan od mnogih virtualnih izlazaka. Zasto bi se osjecale krive za nesto sto je drustveno opce prihvaceno i normalno? Taj collateral damage se zapravo desio nekom drugom, tj tom covjeku od 62 godine. One s njim uopce nemaju nikakve veze. Cak ga niti ne poznaju.

OB
-obrisani-
19:47 21.04.2010.

A taj novinar ili novinarka, mora obavezno \"uzvisiti\" ubojstvo na razini scena iz \"kultnog\" filma. Oprostite, ali moram pustit vjetrove, nakon gornjeg članka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije