Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna žena

Ubila supruga nožem jer je grabljama napao mačku

mačka
Davor Višnjić/PIXSELL
04.03.2013.
u 18:55

Ruski istražitelji u istočnom Sibiru pokrenuli su istragu protiv žene koja je navodno ubila supruga koji je prijetio mački.

Ruski istražitelji u istočnom Sibiru pokrenuli su istragu protiv žene koja je navodno ubila supruga koji je prijetio mački, pišu RIA Novosti.

Nakon što je umro vlasnik obližnje farme, u dvorište 56-godišnje žene i njezina supruga došla je mačka oko koje su se supružnici počeli svađati dok su zajedno pili.

Otela suprugu grablje pa mu zabila nož u prsa

Žena je htjela zadržati mačku koja se njezinom suprugu nije svidjela te ju je pokušavao otjerati. Vrhunac svađe nastao je kada je suprug pokušao ubiti životinju grabljama.

– Da bi zaštitila životinju, žena je muškarcu oduzela grablje te je u bijesu uzela nož sa stola i tri puta probola muškarca u prsa – kazao je glasnogovornik Istražiteljskog odbora.

Ženi prijeti zatvorska kazna od 15 godina ako bude proglašena krivom za ubojstvo.

>>Nevjerojatno: Mačka dva puta 'pljusnula' krokodila

Ključne riječi

Komentara 3

TO
Toni50
20:14 04.03.2013.

Ubila supruga nožem jer je grabljama napao mačku .. To bi i ja napravila ! moja mala maca je sičušno malo dijete koje treba zaštitu od manijaka sa grabljama .. Šta je mogla tome bolesniku učiniti da ju želio (( ako je istina !?) ubiti -pokušaj ubojstva !¨? Jadna žena sada mora u zatvor to je jedino žalosno u cijeloj priči a o sudbini mace nema ni riječi više !

VO
vordag
20:04 04.03.2013.

Ma nije ona ništa kriva ... ona je samo branila jadnu mačkicu ... a on ... on je sve kriv, pravo mu budi, tako mu i treba, kad ide prijetit maloj maci MUŠKI JE UVIJEK SVE KRIV

DU
DuplaKava
20:22 04.03.2013.

Baš joj se zgadio taj mačkoubojica, nadam se da će žena imati dobrog odvjetnika, a maca naći dobru kuću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije