Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u njemačkoj

Ubila muža lovačkom puškom jer je tražio razvod

ubojstvo njemačka (1)
Marius Becker/DPA/PIXSELL
09.10.2012.
u 08:25

Gerald R. pronađen je ustrijeljen u glavu u travnju u podrumu obiteljske kuće. Najprije se sumnjalo na samoubojstvo ili nesretan slučaj, no istraga je otkrila da je kobni hitac iz lovačke puške ispalila pokojnikova supruga.

Njemačka policija izvijestila je da je za smrt pasioniranog lovca Geralda R. kriva, sumnja se, njegova supruga Susanne, piše Bild. Gerald R. pronađen je ustrijeljen u glavu  u travnju u podrumu obiteljske kuće. Najprije se sumnjalo na samoubojstvo ili nesretan slučaj, no istraga je otkrila da je kobni hitac iz lovačke puške ispalila pokojnikova supruga. 

I Susanne  je, piše Bild, bila lovac, a par se upoznao na lovačkom natjecanju. Vjenčali su se u travnju prošle godine, a prijatelji i poznanici tvrde da im je brak bio pun turbulencija. Stalno su se svađali, a u vikanju je prednjačila upravo supruga osumnjičena za ubojstvo. Tvrde da je ona jedino željela  njegov novac i dobrostojeću prijevozničku tvrtku čiji je bio vlasnik. Navodno je već jednom pucala u njega tijekom jedne od svađa, no slučaj nikad nije bio prijavljen policiji. 

Motiv za stravično ubojstvo, vjeruje se, jest pokojnikov zahtjev za razvod na koji Susanne R. nije htjela pristati. Uhićena nije komentirala optužbe, a prijeti joj doživotni zatvor. 

 

Komentara 2

DO
doktorica
09:00 09.10.2012.

živjela je od njegove zarade,a da se rastala izgubila bi luksuz.....

Avatar gadogadni
gadogadni
10:13 09.10.2012.

dragi...ti bi razvod...e pa čekaj...samo da počistim ovu tandžaru, daj pogledaj... jel mi to patrona u cijevi dok ja potpišem...gdje treba, tu...trz...povuc.....buuuuum...ups, slučajno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije