Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJKA IZ PAKLA

Ubila dvoje djece i seksualno zlostavljala psa: Sad joj prijeti smrtna kazna

Foto: Policija
1/3
13.02.2020.
u 11:51

Ona je izjavila na sudu da su sama djeca prijetila samoubojstvom i da su sama sebe objesila, međutim istraga je pokazala da je Lisa bila ta koja je tražila na internetu upute za počinjenje samoubojstva.

Američke vlasti podignule su optužnicu protiv 37-godišnje Lise Snyder iz Pennsylvanije za koju se vjeruje da je objesila dvoje maloljetne djece 8-godišnjeg Connera i 4-godišnju Brinley.

Ona je izjavila na sudu da su sama djeca prijetila samoubojstvom i da su sama sebe objesila, međutim istraga je pokazala da je Lisa bila ta koja je tražila na internetu upute za počinjenje samoubojstva. 

Kako navodi Mirror, djecu su pronašli mrtvu u rujnu prošle godine. Istražitelji su tijekom pretrage kuće pronešli i eksplicitne fotografije na kojima se vidi da 37-godišnja Lisa Snyder sekusalno zlostavlja obiteljskog psa. Ona je kazala policiji da je imala pit bulla kojeg je kasnije poklonila.        

Vlasti su oduzele djecu Lisi 2014. godine, međutim vratili su ih natrag nakon nekoliko mjeseci i još uvijek nije poznato zašto. 

Na sudu je 37-godišnja Snyder izjavila da nije kriva za to što joj se stavlja na teret. Prijeti joj smrtna kazna. 

Ključne riječi

Komentara 6

BR
briselko
12:10 13.02.2020.

Njen pogled neodoljivo podsjeća na pogled jedne domaće influencerice i feminističke aktivistice.

HU
hudarupa3
12:56 13.02.2020.

Žele nam pokvariti čaroliju valentinovog ovim bolesnim erotskim pričama, očito ih uzbuđuje ovo.

DU
Deleted user
14:03 13.02.2020.

zbog čega se sad ne javljaju ljubitelji životinja?...... ili i oni to rade.....😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije