Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Novom Sadu

Ubijeni šef veterničkog klana i supruga: Na ulici izrešetani sa desetak hitaca

Srbija policija
Foto: Davor Javorović/Pixsell
28.02.2015.
u 08:53

Opačić je pravomoćno osuđen pred Specijalnim sudom u Beogradu na 14 godina zatvora zbog raspačavanja droge

Srpski kriminalac i vođa veterničkog klana, Nenad Opačić, ubijen je u Novom Sadu, piše Blic.

U napadu je ubijena i njegova supruga kada su izašli na ulicu i krenuli prema automobilu. Opačić je umro na mjestu zločina dok je njegova supruga preminula na putu za bolnicu. Napadači su u njih ispalili desetak hitaca.

Opačić je pravomoćno osuđen pred Specijalnim sudom u Beogradu na 14 godina zatvora zbog raspačavanja droge na području Novog Sada i Veternika i drugih kaznenih djela.

Uhićen je u velikoj akciji "Sablja" 2003. godine, a presudom je potvrđeno da se kao šef veterničkog klana bavio preprodajom narkotika, a sa zemunskim klanom je surađivao u nekoliko slučajeva otmica i iznuda.

>>Pomahnitali muškarac smaknuo 7 osoba pa ubio i sebe

>>Putin: To je politička provokacija! Obama: Privedite pravdi odgovorne za ubojstvo

Komentara 27

L0
luena 01
10:29 28.02.2015.

Srbijansko je pravosudje ko i nase,uhvate ga prije 12 godina a on slobno sece kao i kod nas sto se kriminalci slobodno secu ... na kraju,nasao se netko iz podzemlja koji je setnju prekinio... Konkurenti se medjusobno obracunavaju....

TH
thekurcula
10:25 28.02.2015.

A šta je on radio na slobodi?

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
09:53 28.02.2015.

Kada se sa "kriminalnom vatrom" igraš i od "kriminalnog plamena" živiš onda možeš uvijek očekivati da češ se popeči ili da če te neki "nevini vitezovi" iz iste branže i posla "potpuno spaliti"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije