Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Ubijeni igrači kolumbijske nogometne momčadi

Nogometna momčad, koja nosi nadimak "Kikiriki muškarci" oteti su prije dva tjedna dok su uz granicu prodavali kikirikije. Venezuelanske vlasti za sada istražuju radi li se o tijelima nogometaša.

Komentari 2

OB
-obrisani-
11:14 25.10.2009.

Od sutra, 26.10.2009.... u Spanjolskoj, Kolumbiji, Meksiku i Americi u prodaji ce biti knjiga koja se zove \"Fidel i Raul, moja braca\" Knjigu je napisala Juanita Castro Ruz, sestra pomenutih. Juanita ima 76 godina, a do prije dvije godine posjedovalaala je apoteku u Floridi. Knjigu bih toplo preporucio sretnom sizifu.. :-)

VL
NI
nikudnikam
10:43 25.10.2009.

Kako bi ovi od Hajduka prošli tamo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.