Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad

Ubijen muškarac iz BiH (31) na ulicama Berlina, troje ranjeno

njemačka policija
Foto: Reuters/PIXSELL
27.12.2015.
u 09:53

Prema policijskom izvješću muškarci su napadnuti dok su napuštali zgradu i ulazili u automobil

Muškarac (31) ubijen je jučer u berlinskoj četvrti Wedding na ulici, a ranjene su tri osobe, piše Večernji.ba. Još se ne zna zbog čega su muškarci napadnuti. Sve žrtve porijeklom su iz BiH.

Prema policijskom izvješću muškarci su napadnuti dok su napuštali zgradu i ulazili u automobil. Zadobili su teške prostrijelne rane, jedan je reanimiran, ali bezuspješno te je podlegao od zadobivenih ozljeda na putu prema bolnici.

Prema riječima svjedoka, napadači koji su pucali pobjegli su BMW-om. Ubrzo je stiglo pet vatrogasnih vozila i tri vozila hitne pomoći.

Berliner Zeitung piše da je napadu prethodila svađa između suparničkih obitelji koja se dogodila u petak u ugostiteljskom objektu.

>> Postala je pravi 'holding' vezan za politiku i neke masonske lože. Zna i kako doći do europskih fondova

Ključne riječi

Komentara 13

MA
maraga
10:06 27.12.2015.

svađa između rivalskih obitelji(ciganska posla) ili droga!

BU
Bubra
10:45 27.12.2015.

Ciganska posla.

DU
Deleted user
10:15 27.12.2015.

Deutsche-balkaniše freunschaft. Nadam se da će i oni uskoro shvatiti zašto se raspala juga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije