Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liberalizacija tržišta
Povratak na članak

Uber zadovoljan, taksisti prijete prosvjedima

Vlada uputila u Sabor Zakon o prijevozu u cestovnom prometu

Komentari 11

SJ
Sve je uzalud
11:15 06.04.2018.

..........nisam baš za monopol..........................ali recimo da sa svojim privatnim vozilom u Hrvatsku dođe građanin Srbije, Bosne, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, sa znanjem Hrvatskog jezika i Autom regestriranim u Hrvatskoj na tuđe ime..........što je u naravi crni Taksi-čarter..........šta onda..........RASULO..............

VL
CA
Catalonia
11:10 06.04.2018.

Ah,ovi el bahati tj.šahisti su vjecno nezadovoljni,jedino su bili zadovoljni kozda kad su postojali samo oni na trzistu... Oni se stalno bune protiv nekoga... Nebitni su osim sami sebi. Psi laju karavane prolaze.

VL
ST
stefj
10:56 06.04.2018.

Ovo možda pomogne normalizaciji cijena na moru i smanjenju broja ilegalnih taxija. Sigurno će smanjiti korupciju i trgovinu licencama... A što se tiče poreza, danas taksisti utaje više PDVa nego što će ikada bilo koja strana tvrtka platiti poreza na dobit negdje drugdje...

VL
DU
Deleted user
13:11 06.04.2018.

Pa uber ti bas omogucava da ne budes sluga kompanije nego sam radis sto i koliko zelis. A odes u veliku firmu, Cameo, Eko taksi, tu te obuku, daju ti auto i tjeraju da vozis 12 sati dnevno za nista. A sahiste necu ni komentirat, samo neka prosvjeduju, od toga nece zaradit. samo cekam onog maloumnika taxiicu.

VL
DU
Deleted user
13:52 06.04.2018.

Vlada se mora voditi interesima građana a ne interesima taxi lobija. Monopol mora biti ukinut.

VL
PL
petra.lazovic
20:22 07.04.2018.

Super je ovaj -SVe je uzalud- zamijetio gore, ako je liberalno prioritet mogu doći u Crnogorci u Dubrovnik i Slovenci u Zagreb, Bosanci koji nemaju Uber, a teško im je s vlastitim konkurentnih 100 Taxi službi u Sarajevu, recimo. Jezik znaju, i eto...šta bi onda rekli?

VL
BU
burza
11:08 06.04.2018.

Cim su uberovci zadovoljni znaci da nesto ne stima sa zakonom mi smo bili i ostali sluge velikim konpanijama te se tu vidi korupcija u ministarstvu dok drugi stite svoje gradane mi ih bacamo u ropstvo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.