Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KINA
Povratak na članak

U zoološkom vrtu od gladi umrlo 11 rijetkih sibirskih tigrova

Direkcija zoološkog vrta brani se tvrdnjom kako su u financijskoj krizi te da su životinje zapravo umrle od loše prehrane jeftinim pilećim kostima.

Komentari 3

1L
10 lipa
08:06 13.03.2010.

ove kineze nebrem zmisliti..ima ih sve više i više.....treba neš poduzeti...cijeloga svijeta budu sjeb...,skoro svaka elektronika je hebena \"made in china\" imaju 98% zagadenih rijeka....prvi su se rijesili krize i sad vele da su tigrovi umrli zbog toga..ma mrš...njih treba u kaveze...sve više ima njihovih ducana kod nas....

VL
OB
-obrisani-
03:29 13.03.2010.

Tako bumo zavrsili svi skupa jednom kada Kina potpuno preuzme vlast. Tako. Umret cemo od gladi.

VL
OB
-obrisani-
15:13 14.03.2010.

Nisu oni uginuli od pilećih kostiju neko GMO nesilica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.